11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialTraficul se desfăşoară normal în zona Podului Izvor şi a Academiei Militare

Traficul se desfăşoară normal în zona Podului Izvor şi a Academiei Militare

Traficul se desfăşoară în prezent normal în zona Podului Izvor, unde asfaltul s-a surpat, pe Splaiul Independenţei, din cauza prăbuşirii canalului colector, şi în zona Academiei Militare, unde carosabilul s-a umflat şi a crăpat, săptămâna aceasta.

Restricţiile de trafic din cele două zone au fost ridicate şi circulaţia se desfăşoară în prezent normal, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Traficul rutier a fost închis, miercuri, în zona Podului Izvor din Capitală, unde s-a făcut o gaură în carosabil, din cauza prăbuşirii canalului colector. Porţiunea din carosabil surpată marţi pe Splaiul Independenţei, în dreptul Podului Izvor, pe sensul spre Eroilor, s-a extins de la o bandă la trei benzi.

Reprezentanţii Apa Nova au arătat că decizia de întrerupere a circulaţiei în dreptul Podului Izvor, unde s-a prăbuşit canalul colector de sub carosabil, a fost luată pentru a putea fi făcute lucrările de remediere a avariei.

Circulaţia a fost înschisă, miercuri dimineaţă, pe Splaiul Independenţei, în zona Podului Izvor, pe sensul de mers dinspre Naţiunile Unite spre Eroilor.

Circulaţia în zona Podului Izvor a fost deviată pe Splaiul Independenţei – Gutenberg – strada Silfidelor – Bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei – strada Elie Radu – Bulevardul Regina Elisabeta.

Metrorex arăta, joi, într-un comunicat de presă, că umflarea carosabilului, în zona intersecţiei străzilor Doctor Dumitru Bagdasar şi Gheorghe Marinescu, de la Academia Militară, s-a produs din cauza unor elemente necunoscute privind terenul, cum ar fi umpluturi necompactate sau eventuale puţuri vechi, situaţie care a dus la scăderea presiunii de excavare a echipamentului pentru săpat tuneluri "Sfânta Filofteia", care asigură execuţia tunelului de metrou.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă