25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTragedie la Vaslui. Un băiat de șapte ani, dispărut de câteva zile,...

Tragedie la Vaslui. Un băiat de șapte ani, dispărut de câteva zile, a fost găsit mort într-un râu

Un copil în vârstă de șapte ani din localitatea vasluiană Griviţa, dat dispărut miercuri, a fost găsit mort, joi, într-un râu din afara satului. Ultima oară când a fost văzut în viață, se juca alături de mai mulți copii pe un drum sătesc, anunță Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, copilul a fost găsit mort în râul care trece prin apropierea localităţii Griviţa, la o adâncime de cinci metri, la acțiunea de căutare participând peste 40 de poliţişti, pompieri şi voluntari.

Operațiunea poliţiştilor, pompierilor şi voluntarilor a început în cursul serii de miercuri, după ce părinții copilului au sunat la 112 și au anunțat că nu îl găsesc pe băiat, ei căutându-l mai multe ore pe la rude şi prin sat.

Băieţelul fusese văzut ultima dată miercuri după-amiază în timp ce se juca alături de mai mulţi copii pe un drum sătesc. La un moment dat, copilul a dispărut de la locul de joacă, fără să spună cuiva unde merge.

”Poliţiştii desfăşoară cercetări în acest caz pentru lămurirea împrejurărilor concrete în care băieţelul şi-a pierdut viaţa. La o primă examinare a cadavrului, nu s-au pus în evidenţă urme de violenţă pe trupul copilului”, a declarat, joi, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Trupul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, pentru necropsie.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă