15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu a plecat de la Cotroceni, după ceremonia militară cu prilejul...

Traian Băsescu a plecat de la Cotroceni, după ceremonia militară cu prilejul încheierii mandatului

Traian Băsescu a plecat de la Palatul Cotroceni, după ceremonia militară cu prilejul încheierii mandatului său de președinte, care a avut loc pe platoul Marinescu, în timpul căreia s-a apropiat de steagul ţinut de Garda de onoare şi l-a sărutat, potrivit Mediafax.

În timpul ceremoniei, care a început cu intonarea imnului naţional, Traian Băsescu a primit onorurile militare. După ce a salutat Garda de onoare, Băsescu s-a apropiat de steagul ţinut de militari, pe care l-a sărutat.

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, au urcat apoi în maşină şi au plecat de la Palatul Cotroceni, la ieşire fiind întâmpinaţi de un grup de simpatizanţi, pe care i-a salutat.

La ieşirea coloanei cu maşinile oficiale, simpatizanţii care îl aşteptau la poarta Palatului Cotroceni au scandat: "Super-Băse".

La poarta Palatului Cotroceni erau aproximativ 300 de simpatizanţi ai lui Traian Băsescu şi peste 100 de opozanţi ai fostului preşedinte.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă