20 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialTurul Franței: Nibali, câștigător al etapei a zecea. Contador va fi operat

Turul Franței: Nibali, câștigător al etapei a zecea. Contador va fi operat

Etapa a zecea a Turului Franței a continuat cu noi abandonuri dar și cu modificări la vârful clasamentului. Rutierul italian Vincenzo Nibali (Astana) s-a impus în ultima etapă şi a preluat din nou tricul galben.

Vincenzo Nibali se află în fruntea clasamentului în cadrul Turului Franței, care include 21 de etape. Italianul a terminat primele 10 etape în 42 ore 33' 38''. Podiumul este continuat de: Richie Porter, Marea Britanie, Team Sky (+2 minute 23 secunde); Alejandro V. Belmonte, Spania, Movistar (+ 2 minute 47 secunde).

Rutierul spaniol Alberto Contador, care a căzut, luni, în etapa a zecea a Turului Franţei, a suferit o fractură de tibie şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală, a anunţat echipa sa, Tinkoff, conform Mediafax.

Alberto Contador a abandonat în Turul Franţei, luni, după ce a căzut în etapa a zecea, între Mulhouse şi La Planche des Belles Filles. 

Cele mai citite

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...

Dacă va câștiga alegerile, Rishi Sunak anunţă că va restabili serviciu militar naţional obligatoriu

Rishi Sunak face declarații controversate înainte de alegerile din iunie. Premierul conservator britanic susține că va introduce serviciu militar naţional obligatoriu, dacă va triumfa pe...

Nicki Minaj își cere scuze fanilor pentru că și-a amânat concertul după ce a fost arestată în Olanda

Nicki Minaj și-a cerut scuze fanilor în fața hotelului său din Manchester duminică dimineața pentru că a amânat un spectacol în Marea Britanie după...
Ultima oră
Pe aceeași temă