13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTVR vrea bani de la Guvern pentru participarea la Eurovision 2015

TVR vrea bani de la Guvern pentru participarea la Eurovision 2015

Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române a aprobat, joi, participarea României la competiţia Eurovision 2015, în acest sens urmând ca reprezentanţii TVR să încerce să obţină sprijin financiar şi de la Guvern, au declarat, pentru Mediafax, surse din TVR.

Responsabilă de acest proiect a fost desemnată Liana Stanciu. Ea a fost şefa delegaţiei României şi la ediţia de anul acesta a Eurovision.

Din această postură, Liana Stanciu a reuşit să obţină o sumă de aproape 260.000 de lei de la Guvern pentru participarea României la Eurovision 2014.

Consiliului de Administraţie al TVR de aprobat în unanimitate participarea Televiziunii Române la concursul Eurovision 2015, care se va desfăşura la Viena, în Austria şi trimiterea confirmării oficiale de participare către European Broadcasting Union (EBU).

Eurovision 2015 va fi o ediţie jubiliară, la împlinirea a 60 de ani de organizare a competiţiei.

Graţie Conchitei Wurst, travestitul cu barbă care a făcut senzaţie câştigând concursul Eurovision din acest an cu piesa "Rise like a Phoenix", Austria a obţinut dreptul de a organiza evenimentul de anul următor.

Astfel, finala ediţiei de anul viitor a Eurovision Song Contest se va desfăşura pe 23 mai, la Viena.

Cele mai citite

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă