16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a murit ars, după ce a adormit cu țigara aprinsă

Un bărbat a murit ars, după ce a adormit cu țigara aprinsă

Un bărbat de 53 de ani a murit, joi dimineaţă, în urma unui incendiu produs într-o casă din localitatea suceveană Siminicea, relatează Mediafax. Pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit, cel mai probabil, după ce victima a adormit cu ţigara aprinsă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, într-o gospodărie din comuna suceveană Siminicea.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din Suceava cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum şi voluntari din Siminicea.

La sosirea echipajelor, flăcările cuprinseseră o casă bătrânească şi exista pericolul de propagare la o altă locuinţă şi la o anexă aflate în curtea aceleiaşi gospodării.

În momentul în care proprietarul a anunţat la numărul unic de urgenţă 112 izbucnirea incendiului, acesta a spus că în casa care ardea s-ar putea afla o persoană.

Ulterior, pompierii militari au găsit în casă trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 53 de ani.

În incendiu au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi mobilier şi obiecte de uz casnic dintr-o cameră.

Conform sursei citate, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei ţigări aprinse, bărbatul respectiv adormind cu ţigara aprinsă.

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă