15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialUn bărbat înarmat cu un cuțit și cu o petardă a fost...

Un bărbat înarmat cu un cuțit și cu o petardă a fost arestat la intrarea în reședința lui Trump din New York

Un individ care avea la el un cuţit de vânătoare şi o petardă puternică a fost arestat, marţi, de agenţi ai Secret Service la intrarea în Turnul Trump din New York – clădirea în care locuieşte şi lucrează preşedintele ales al SUA, Donald Trump, informează publicaţia New York Daily News citată de Mediafax.

Alexander Wang, un student în vârstă de 19 ani, a încercat să pătrundă luni seară (marţi dimineaţă, în România) în Turnul Trump din New York, au dezvăluit marţi după-amiază surse din cadrul Poliţiei. Wang a încercat să treacă de controalele de securitate de la Turnul Trump, dar a fost oprit de agenţi Secret Service care au depistat în rucsacul său un cuţit de vânătoare, o petardă de tip M-100, un briceag, o lanternă, cătuşe, o coardă de 3 metri, un laptop şi un cablu.

Alexander Wang, student la Finanţe la Colegiul Baruch, le-a spus anchetatorilor că este un mare susţinător al lui Donald Trump.

Suspectul a fost reţinut de agenţi Secret Service şi predat Poliţiei din New York, care l-a plasat în arest preventiv pentru deţinere de arme şi de substanţe periculoase.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă