12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUn copil a ajuns la spital pentru că a vrut să aprindă...

Un copil a ajuns la spital pentru că a vrut să aprindă focul în sobă

Un copil în vârstă de 10 ani din oraşul sucevean Salcea a ajuns, sâmbătă seara, la spital, cu arsuri de gradele 1 şi 2 după ce a aruncat benzină în sobă pentru a aprinde focul, provocând izbucnirea unui incendiu în camera în care se afla, transmite Mediafax

.Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că un copil în vârstă de 10 ani din oraşul Salcea a fost transportat, sâmbătă seara, de un echipaj de intervenţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe circa 12 la sută din suprafaţa corpului.

Copilul a fost rănit într-un incendiu care a cuprins camera în care se afla din cauză că a încercat să aprindă focul din sobă cu benzină.

Copilul a aruncat benzină în sobă, iar focul a răbufnit şi a cuprins toate bunurile din cameră, pe aproximativ 15 metri pătraţi.

Băiatul a suferit arsuri şi era în stare de şoc, fiind preluat de o ambulanţă cu medic şi transportat la SJU Suceava pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă