17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUn costum purtat de Obama stârneşte glume pe reţele de socializare

Un costum purtat de Obama stârneşte glume pe reţele de socializare

Un costum bej pe care președintele SUA l-a purtat joi la o conferință pe tema crizei din Ucraina a stârnit multe comentarii pe rețelele de socializare, scrie Mediafax.

Printre "perlele" postate pe Twitter despre această apariţie, Nick Confessore, un jurnalist de la The New York Times (NYT), a scris "Yes, we tan" (Da, ne bronzăm), o trimitere la celebrul slogan "Yes, we can" (Da, putem), mottoul primei campanii prezidenţiiale a lui Barack Obama, în 2008.

Jurnalistul politic Molly Ball a transformat "The Audacity of Hope" (Îndrăzneala de a spera), titlul unei cărţi a preşedintelui american, în "The Audacity of Taupe (gri-maroniu)".

Unii utilizatori de Twitter au salutat "curajul" preşedintelui american. Însă Jared Keller, a cărui atenţie a fost atrasă de tăietura demodată a hainei, a scris, pe un ton sarcastic, "preşedintele Obama a venit să vă vândă o asigurare împotriva tornadelor".

Cazul aproape că a eclipsat teme foarte grave abordate în această conferinţă de presă, de la intervenţia rusă în Ucraina şi situaţia economiei americane şi până la situaţia din Siria.

Totuşi, Barack Obama, căruia-i plac în general costumele închise la culoare, a mai purtat un costum crem, la o ieşire de Paşti, anul acesta.

Casa Albă nu a făcut niciun comentariu, iar preşedintele îşi face prea puţine griji despre opinia publică atunci când este vorba despre obiceiurile sale vestimentare.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă