17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialUn fost ofițer rus din Flota Mării Negre este acuzat că a...

Un fost ofițer rus din Flota Mării Negre este acuzat că a vândut informații Ucrainei

Un fost ofițer din flota rusă a Mării Negre este reținut în Crimeea, sub acuzația că ar fi livrat informații secrete Ucrainei, a anunțat serviciul secret al Rusiei, FSB, potrivit agenției Sputnik News.

FSB a anunțat că l-a reținut în orașul Sevastopol pe căpitanul de rangul II (locotenent-colonelul) în rezervă Leonid Parkhomenko.

Acesta ar fi divulgat anumite date către serviciul de informații militare din Ministerul ucrainean al Apărării.


Citește și: Rusia susține că noua deviză a serviciului secret de la Kiev o copiază pe cea a Germaniei naziste


 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă