20.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialUn mort și 30 de răniți, în Slovenia, din cauza ninsorii

Un mort și 30 de răniți, în Slovenia, din cauza ninsorii

Un elveţian a murit şi alte 30 de persane au fost rănite, unele grav, în urma unei tamponări în lanţ cauzată de ninsorile puternice, pe o autstradă din centrul Sloveniei, a anunţat duminică poliţia locală, relatează AFP.

Tamponarea în lanţ, care a avut loc duminică după-amiaza din cauza lipsei de vizibilitate şi rafalelor puternice de vânt, a implicat peste 50 de vehicule, inclusiv TIR-uri şi un autocar, pe o autostradă care asigură legătura între Ljubljana şi Koper, la aproximativ 40 de kilometri distanţă sud de capitala slovenă.

"Un cetăţean elveţian în vârstă de 25 de ani a murit", a declarat pentru AFP Anita Leskovec, o purtătoare de cuvânt a poliţiei. În urma acestui accident, autostrada a rămas închisă timp de peste opt ore.

Cele mai citite

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...
Ultima oră
Pe aceeași temă