14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un PREOT a ținut slujba plimbându-se pe HOVERBOARD. Vezi reacția Bisericii...

VIDEO. Un PREOT a ținut slujba plimbându-se pe HOVERBOARD. Vezi reacția Bisericii Catolice

Un preot catolic din Filipine a oficiat slujba de Crăciun în timp ce se deplasa cu un vehicul tip hoverboard, informează agenția EFE, citată de Agerpres.

Conducerea Bisericii Catolice nu a agreat această fantezie a preotului Falbert San Jose și a decis ca acesta să fie suspendat temporar.

Înregistrarea video în care preotul se deplasează pe placa cu două roți a fost postată de credincioșii parohiei Nuestra Senora de la Medalla Milagrosa pe Internet și a devenit celebră.

Dioceza din San Pablo, din provincia Laguna din nordul țării, a difuzat un comunicat în care și-a cerut scuze pentru cele întâmplate și a anunțat că prelatul “va lipsi pentru o perioadă din parohie”.

 “Poți să inovezi, să fii creativ, dar atât creativitatea, cât și inventivitatea au limite. Genul acesta de exemple a generat agitație în rândul publicului, motiv pentru care episcopul va sta de vorbă'” cu părintele Falbert San Jose, a declarat un reprezentant al Conferinței Episcopilor Catolici din Filipine, Jerome Secillano.

El a precizat că acest organism va putea exprima o poziție oficială referitoare la delicatul subiect doar după viitoarea sa reuniune, la sfârșitul lunii ianuarie 2016.

 

 

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă