26.4 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialVâlcea: Șeful Poliției Voineasa, cercetat, după ce le-ar fi făcut avansuri unor...

Vâlcea: Șeful Poliției Voineasa, cercetat, după ce le-ar fi făcut avansuri unor subalterne

Şeful Poliţiei staţiunii Voineasa, comisarul Dumitru Licu, este cercetat de o comisie internă din IPJ Vâlcea, după ce a fost acuzat de "comportament necorespunzător” faţă de două subalterne, relatează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Alina Teodorescu, conducerea instituţiei s-a autosesizat şi a dispus verificări interne în ceea ce-l priveşte pe şeful Poliţiei staţiunii Voineasa, comisarul Dumitru Licu, după ce în presa locală din Vâlcea au apărut articole în care se scria despre avansurile pe care comisarul le-a făcut celor două polițiste. 

În urma primelor verificări, s-a stabilit că Dumitru Licu ar fi folosit "un limbaj jignitor, cu tentă de intimitate" faţă de subalternele sale, susţin surse din conducerea IPJ Vâclea.

Şefii inspectoratului au discutat cu cele două poliţiste, iar reprezentanţii IPJ Vâlcea au precizat că nu pot face publice detalii legate de declaraţiile celor două poliţiste, întrucât verificările sunt încă în desfăşurare.

Potrivit sursei citate, în urma cercetării interne, este posibil ca şeful Poliţiei Voineasa să fie mutat într-o altă structură a IPJ Vâlcea.

Cele mai citite

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...

ELCEN îl acuză pe Nicușor Dan că minte

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, 23 mai, într-o conferință de presă că lipsa apei calde în mai multe sectoare din...

Ministrul Apărării, despre sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Sprijinul "ferm" pentru state precum Ucraina şi Republica Moldova şi o abordare cuprinzătoare a securităţii în regiunea Mării Negre sunt "esenţiale", pe termen scurt...
Ultima oră
Pe aceeași temă