15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVaslui: Doi copii răniți, după ce unul dintre ei a furat mașina...

Vaslui: Doi copii răniți, după ce unul dintre ei a furat mașina părinților

Doi copii de 14 ani din Iveşti, județul Vaslui, au ajuns miercuri la spital, unul dintre ei în stare gravă, după ce au furat autoutilitara părinților și s-au izbit cu aceasta de un gard. Cei doi copii răniți au fost transportați la Spitalul de Urgenţă din Bârlad.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, unul dintre copiii de 14 ani a luat maşina tatălui său din curtea locuinţei şi, împreună cu celălalt băiat de 14 ani şi un adolescent de 16 ani, au început să se plimbe prin localitatea Iveşti. La un moment dat, băiatul aflat la volan a pierdut controlul şi a intrat cu autoutilitara în gardul unei locuinţe. În urma accidentului, cei doi copii de 14 ani au fost răniţi și ulterior au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

„Băiatul de 14 ani aflat la volan a suferit traumatisme şi contuzii, în timp ce prietenul său are răni grave, respectiv fractură de tibie şi peroneu. Medicii spitalului bârlădean au decis transferarea acestuia la o unitate medicală din Iaşi”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică, citată de Mediafax.

În ceea ce îl priveşte pe adolescentul de 16 ani, acesta este căutat de poliţişti, în condiţiile în care imediat după producerea accidentului a fugit de la faţa locului. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele copilului de 14 ani care a provocat accidentul.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă