13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialVaslui: O fetiță de cinci ani, lovită de o mașină, când venea...

Vaslui: O fetiță de cinci ani, lovită de o mașină, când venea de la grădiniță

O fetiță de cinci ani din județul Vaslui a fost lovită de o mașină, când cobora din microbuzul școlar, relatează Mediafax. Copilul a fost transportat la spital, cu un picior rupt.

Potrivit primelor cercetări făcute de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc într-o staţie de autobuz din localitatea Râşniţa, după ce fetiţa a coborât din microbuzul şcolar care o aducea acasă de la grădiniţă.

Astfel, copila a încercat să traverseze strada prin faţa microbuzului oprit în staţie, moment în care a fost lovită de o maşină condusă de un bărbat de 38 de ani.

"În urma accidentului, minora a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o, la o primă evaluare, cu politraumatism şi fractură de gambă. Şoferul a afirmat că nu a reuşit să evite impactul, în condiţiile în care fetiţa ar fi încercat să traverseze strada în fugă", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului.

Un accident similar a avut loc la începutul lunii octombrie, în comuna buzoiană Glodeanu Siliștea, unde o fetiță de opt ani care se întorcea acasă de la școală a fost lovită de un camion imediat ce a coborât din microbuzul şcolar, incidentul petrecându-se sub ochii mai multor copii.

Trupul fetiței a fost prins sub autovehicul, copilul murind pe loc, fără ca medicii de la Ambulanță să mai poată interveni.

Cele mai citite

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...

pe Ponta, nu pe poante, ca să defileze frumos pe podiumul electoral

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Capitalei, să nu mai creadă că nu o susține în...

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a promovat matematic

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a promovat matematic în Serie A, după ce a remizat miercuri în deplasare cu Bari, 1-1,...
Ultima oră
Pe aceeași temă