15.4 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVaslui: Un bărbat se află în comă, după ce a căzut pe...

Vaslui: Un bărbat se află în comă, după ce a căzut pe gheață

Un bărbat de 56 de ani din Bârlad se află în stare critică la Spitalul de urgenţă din localitate, după ce a alunecat pe gheaţă şi a intrat în comă profundă, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Bârlad, bărbatul a alunecat pe gheaţă şi s-a lovit puternic la cap în timp ce se afla în curtea locuinţei, fiind găsit în stare de inconştienţă de către o rudă care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

Preluat în stare critică de echipajul medical, bârlădeanul a fost transportat la spitalul din localitate, fiind internat în Secţia de Reanimare.

"Pacientul a suferit un traumatism prin cădere de la aceeaşi înălţime, prin formarea unui hematom cerebral intracranian. Bărbatul se află în comă de gradul IV, pronosticul fiind unul extrem de rezervat”, a declarat, marţi, responsabilul mass-media al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Adrian Gheorghiu.

Bărbatul se afla în evidenţele medicilor cu mai multe boli, în special cardio-vasculare, motiv pentru care urma un tratament cu anticoagulante.

Cele mai citite

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Florinel Coman, după ce FCSB a cucerit primul titlu din ultimii 9 ani: „E un moment unic care va rămâne în inima mea”

FCSB a învins-o pe Farul cu 2-1, sâmbătă seara, pe Arena Națională, și a cucerit un nou titlu după 9 ani de așteptare. La...
Ultima oră
Pe aceeași temă