15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVasluian găsit mort într-o casă fără geamuri

Vasluian găsit mort într-o casă fără geamuri

Un bărbat de 61 de ani a fost găsit mort de către un vecin într-o locuinţă fără geamuri, dintr-un sat din judeţul Vaslui, anchetatorii luând în calcul ipoteza ca acesta să fi murit din cauza frigului, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, trupul bărbatului a fost găsit în poziţia ghemuit, pe podeaua unei case din satul Călugăreni, unde vasluianul locuia fără forme legale, locuinţa fiind neîncălzită şi fără geamuri.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit de către un vecin care a mers la acesta pentru a-şi recupera un obiect împrumutat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, principala variantă luată în calcul de către anchetatori fiind cea a unei morţi cauzate de un şoc hipotermic, în condiţiile în care temperaturile minime au scăzut până la minus şase grade Celsius.

"Bărbatul nu a mai fost văzut de aproape o săptămână de către vecini, fiind găsit mort în acea casă în care locuia fără forme legale. La o primă examinare a cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă, iar vasluianul nu figura în evidenţele medicilor cu probleme medicale”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru necropsie şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Vasluianul nu provenea din rândul persoanelor fără adăpost, şi nici nu era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă