13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialVasluian în stare critică, după ce a căzut din căruță

Vasluian în stare critică, după ce a căzut din căruță

Un bărbat de 61 de ani, dintr-o localitate vasluiană, a ajuns în stare critică la spital, luni după-amiază, după ce a căzut din căruța pe care o conducea și a fost târât pe drum pe o distanță de peste o sută de metri, informează Mediafax.

”În momentul în care echipajul medical de la SMURD a ajuns la locul solicitării, victima a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare și s-a reușit repornirea activității cardiace a bărbatului”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Accidentul a avut loc pe un drum comunal din Tanacu, la 15 kilometri de municipiul Vaslui, după ce, din cauza unor probleme medicale, bărbatul a căzut din căruță și a rămas prins cu hățurile de la cai, potrivit primelor cercetări desfășurate de către polițiștii vasluieni.

Astfel, vasluianul a fost târât pe o distanță de peste 100 de metri, fiind găsit fără suflare a de către o persoană din sat, care a sunat după ajutor la numărul de urgență 112.

Preluat de ambulanța Smurd, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu numeroase leziuni, în special la cap. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețurire.

Cele mai citite

Mesaje haioase de 1 Mai. O selecție de urări de Ziua Muncii

Ziua Muncii sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește în fiecare an în țara noastră. În această zi, mulți sunt liberi, însă sunt și persoane...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...
Ultima oră
Pe aceeași temă