20.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialPonta, în inspecție în mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of,...

Ponta, în inspecție în mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of, of

Premierul Victor Ponta a ajuns, marți dimineață, în satul Beiu din judeţul Teleorman, unde, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relatează B1 TV. 

Cei doi s-au urcat într-o barcă pentru a se deplasa printre casele sătenilor și le-au spus acestora că undeva în luna august ar putea fi gata digul de care aceștia au nevoie pentru a fi feriți de intemperii. 

În timp ce vizita casele inundate, premierul Ponta a exclamat regulat: ”Of, of, of!”, semn că empatizează cu localnicii.

Vicepremierul Dragnea s-a aflat și ieri în Teleorman, ocazie cu care a discutat cu sătenii și le-a ascultat plângerile acestora. 
 

Avertizarea cod roşu de inundaţii din Teleorman a fost ridicată, iar până marţi, la ora 18.00, rămân sub avertizare cod portocaliu râul Neajlov, în judeţul Giurgiu, râurile Călmăţui, Vedea, Teleorman, Sabar, Ialomiţa şi Pârâul Câinelului, pe sectoarele din judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ialomiţa.

Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea

Festivalul Opera Copiilor – 60 de spectacole și zeci de atracții în aer liber la Opera Comică pentru Copii

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii sunt așteptați, alături de părinții lor, la cea de-a opta ediție a...
Ultima oră
Pe aceeași temă