15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Facebook, Google și Apple se bat pentru un puști de 15...

VIDEO: Facebook, Google și Apple se bat pentru un puști de 15 ani care a creat aplicația Impossible Rush

Ben Pasternak, un puști de doar 15 ani din Australia, a devenit celebru după ce marile companii din zona de social media și IT, Facebook, Google și Apple au anunțat oficial că vor să-l angajeze. Motivul!? Puștiul supranumit ,,următorul Mark Zuckerberg" a reușit să strângă aproape un milion de download-uri pentru aplicația interactivă Impossible Rush, potrivit www.smh.com.au.

Ca și alte jocuri populare, cum ar fi Flappy Bird sau Tetris, Imposible Rush este o chestiune minimalistă: jucătorul pur și simplu rotește precum un robinet de culori sau o roată pentru a se potrivi culorile împotriva unor bile care se încadrează mai repede și mai repede.

Potrivit unor apropiați de-ai adolescentului, acesta lucrează la o aplicație de Android asemănătoare cu Twitter DECK Din februarie, numită One, al cărei scop ar fi să pună dintr-o singură comandă feed-urile pentru facebook, twitter și instagram.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă