20 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO&FOTO: Vezi cum va arăta jocul Mad Max inspirat din filmul Fury...

VIDEO&FOTO: Vezi cum va arăta jocul Mad Max inspirat din filmul Fury Road

Jocul video Mad Max, inspirat din sequel-ul Mad Max Fury Road, a fost anunțat oficial pentru console, PS4, Xbox și PC după 1 septembrie 2015, potrivit site-ului distribuitorului madmaxgame.com. Jocul urmărește aceeași linie logică precum filmul, dar vine și cu multe customizări și povești pentru a colora atmosfera.

Mad Max este un joc de acţiune open world, cu un accent deosebit pus pe cursele şi luptele desfăşurate la bordul vehiculelor postapocaliptice. Pierzându-şi propriul vehicul în urma unui jaf, Max este nevoit să-şi construiască unul nou, întreaga poveste din joc urmând să se învârtească în jurul acestui obiectiv.

Mai mult, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Mad Max vor primi acces la o configuraţie prestabilită pentru maşină, numită “The Ripper”, ce va include un motor puternic V8, ţeavă de eşapament upradată, cauciucuri off-road, un grilaj cu ţepi şi suspensie tunată special pentru a garanta performanţe maxime în condiţiile deloc primitoare din Wasteland.

Cele mai citite

Proiectul care vizează protejarea cotei unice de impozitare pentru următorii 10 ani, votat în Senat

O propunere legislativă, iniţiată de liberali, care vizează protejarea şi păstrarea cotei unice de impozitare în România pentru următorii zece ani, ajunge mâine pentru...

Lituanienii votează în cadrul unor alegeri prezidențiale umbrite de Rusia

Lituania organizează duminică alegeri prezidențiale, iar actualul președinte Gitanas Nauseda este așteptat să câștige după o campanie dominată de preocupările legate de securitatea în...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...
Ultima oră
Pe aceeași temă