17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Google și-a schimbat logo-ul. Care este motivul

VIDEO: Google și-a schimbat logo-ul. Care este motivul

Google are un nou logo, potrivit unui anunțat postat de companie pe blogul său. Astfel, pentru noul logo s-a folosit un font de tip sans-șerif.   

Citește și: Noul CEO al Google, un inginer IT din India

Gigantul american a schimbat în mod constant designul inițial al logo-ului afișat pe prima pagină a motorului de căutare Google, însă, până acum, toate modificările au fost minore, păstrând fonturile inițiale. 

Sursa: Youtube/ Google

Google a explicat că au schimbat logo-ul deoarece și comportamentul utilizatorilor săi s-a schimbat. Astfel, oamenii nu mai intră pe motorul de căutare doar de pe computerul personal, ci de pe multe alte device-uri mobile, iar noul logo “reflectă această realitate”. 

Compania Google, liderul serviciilor de căutare generală pe Internet, a dezvăluit o restructurare surprinzătoare a activității, prin crearea unei noi companii mamă, numită Alphabet Inc, acum două săptămâni. 

După restructurare, Google va păstra cele mai cunoscute afaceri ale sale, cum ar fi serviciile de căutare generală pe Internet, aplicațiile, YouTube și Android.

Analiștii consideră că noua structură va permite investitorilor să cunoască mai bine strategia și cheltuielile făcute de Google pentru noile produse.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă