15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenințat de un incendiu...

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenințat de un incendiu de proporții

UPDATE ora 14.12: Incendiul de la stadionul Lujniki a fost stins. Autoritățile au spus că acesta a izbucnit de la materialele de construcții din afara stadionului, iar flăcările nu au cuprins și arena. 

În apropierea stadionului se află mai materiale de construcții, folosite la renovarea stadionului din Moscova. Nu au fost înregistrate victime.

Citește și Liga I. Rezultatele etapei a XIII-a: Victorie pentru Steaua, Dinamo, învinsă

—-

Stadionul “Lujniki” din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla într-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la față locului. 

Întreaga zonă este cuprinsă de un fum negru, în urma incendiului izbucnit la “Lujniki”. Zeci de pompieri continuau să lupte cu focul în jurul amiezii, conform publika.md.

Cauzele incendiului sunt deocamdată necunoscute. Nu s-a stabilit încă dacă sunt victime. 

Celebrul stadion Lujniki din Moscova, construit în 1956, care a găzduit Jocurile Olimpice în 1980 şi finala Ligii Campionilor în 2008, este în renovare pentru a se transforma într-o arenă modernă cu 81.000 de locuri. Pe acesta stadion vor fi găzduite meciul de deschidere şi finala Campionatului Mondial de fotbal.

Citește și Fratele lui Messi a fost arestat în Argentina. Ce au descoperit polițiștii asupra sa

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă