18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVocea României. Ediţie specială de 1 Decembrie

Vocea României. Ediţie specială de 1 Decembrie

Cea de-a doua ediţie live a emisiunii de divertisment „Vocea României” va avea loc marţi, de Ziua Naţională, potrivit unui comunicat Pro TV, remis redacţiei.

„Pe lângă piesele pe care le vor cânta pentru a-și demonstra calitățile vocale și a convinge publicul și antrenorii că merită să meargă mai departe în competiție, concurenții vor sărbători așa cum se cuvinte ziua României și 20 de ani de PRO TV și vor avea o serie de surprize pentru telespectatori”, se arată în comunicatul citat.

Astfel, din echipa lui Tudor Chirilă vor cânta Cristina Bălan, Daniel Bălan, Claudia Andas și Tincuța Fernea, iar din echipa Loredanei vor urca pe scenă Iulian Selea, Mihai Rait, Bogdan Vlădău și Cristina Vasopol.

Citeşte şi: Duel muzical de senzaţie la Vocea României. O concurentă a fost salvată

Echipa Smiley va fi reprezentată de pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha și Nora Deneș, iar echipa Moga de Andrei Vitan, Alex Florea, Tomi Weissbuch și Cristina Stroe.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu echipele. 

Concurenţii vor interpreta melodii precum „Drumurile noastre”, „Un actor găbit” sau „Timpul”.

Concurenţii, antrenaţi de Tudor Chirilă, Loredana, Smiley sau Marius Moga, se întrec pentru trofeul „Vocea României” și premiul în valoare de 100.000 de euro.

În cel de-al patrulea sezon, concursul a fost câştigat de concurentul antrenat de Tudor Chirilă, Tiberiu Albu.

Cele mai citite

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de...

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să îl viziteze

Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist de sărbători. Cu...

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea
Ultima oră
Pe aceeași temă