11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialVodafone va plăti 73 milioane euro pentru 73% din acţiunile Hellas Online

Vodafone va plăti 73 milioane euro pentru 73% din acţiunile Hellas Online

Vodafone Group a anuţat că va plati aproape 73 de milioane de euro pentru a cumpăra 73 la sută din acţiunile furnizorului grec de servicii de internet Hellas Online, informează MediafaxTranzacţia are, însă, nevoie de acordul autorităţilor de reglementare.

Vodafone deţine deja 18,5% din acţiunile Hellas Online, iar după încheierea tranzacţiei, participaţia companiei va urca la 91,2%, Grupul britanic intenţionează să lanseze, în curând, încă o ofertă pentru preluarea restului de acţiuni.

În urma tranzacţiei, Vodafone va deveni a doilea cel mai mare furnizor de servicii integrate de telefonie din Grecia, în funcţie de venituri. Hellas Online a încheiat anul trecut cu venituri totale de 224,2 milioane de euro. Compania deservea aproximativ 519.000 clienţi la sfârşitul lui 2013.

Vodafone a încheiat in ultimele luni acorduri similare cu companii din Germania şi Spania şi a anunţat că va investi 19 miliarde de lire sterline pentru a-şi îmbunăţi reţeaua în următorii doi ani.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă