21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Novak Djokovic s-a calificat în sferturi, după un meci în 5...

Wimbledon: Novak Djokovic s-a calificat în sferturi, după un meci în 5 seturi

Liderul ATP Novak Djokovici, principalul favorit, s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de sud-africanul Kevin Anderson, cap de serie numărul 14, după un meci în cinci seturi.

Djokovici, deţinătorul trofeului, l-a învins, în optimile de finală, pe Anderson, cu scorul de 6-7 (6), 6-7 (6), 6-1, 6-4, 7-5, după trei ore şi 46 de minute. 

Citește și Clasament WTA după Wimbledon: Schimbări majore în TOP 10. Ce locuri ocupă Simona Halep și Williams

Meciul dintre cei doi a debutat luni, însă s-a încheiat marți, după ce organizatorii au luat decizia de a întrerupe meciul din cauza orei înaintate și a luminii slabe de pe teren. De la  scorul de 2-2 (la seturi), meciul a fost reluat marți.

În sferturi, Novak Djokovici îl va întâlni pe croatul Marin Cilici, cap de serie numărul 9, care l-a eliminat pe americanul Denis Kudla, scor 6-4, 4-6, 6-3, 7-5.

Djokovic a cucerit primul grand slam al anului, la Australian Open, după care a disputat finala de la Roland Garros. Dacă va mai câștiga două partide, sârbul va disputa a treia sa finală de grand slam din 2015.

Cele mai citite

Fabrica de diamante a lui Ceaușescu a ajuns tun imobiliar

Recent am povestit într-un articol despre pasiunea familiei Ceaușescu pentru diamante și cum au reușit să obțină, temporar, concesiunea unei mine de diamante...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă