16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialWuhan: Garbine Muguruza și Venus Williams dispută marea finală. A treia confruntare...

Wuhan: Garbine Muguruza și Venus Williams dispută marea finală. A treia confruntare directă!

Garbine Muguruza, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 5, și Venus Williams sunt finalistele turneului de la Wuhan, cele două urmând să se întâlnească, în ultimul act, sâmbătă. Iberica se va duela pentru a treia oară în carieră cu sora liderului WTA.

Muguruza a învins-o vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 (5), pe germana Angelique Kerber, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 6, conform Mediafax.

Muguruza s-a impus în două ore şi 7 minute şi s-a calificat în a patra finală din carieră. Ea are un titlu, la Hobart, în 2014, şi a mai jucat în ultimul act la Wimbledon, unde a fost învinsă de Serena Williams, anul acesta, şi la Florianopolis, în 2014.

Venus Williams a trecut, vineri, cu scorul de 5-7, 6-2, 7-5 (4), de italianca Roberta Vinci, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 15, după o partidă care a durat aproape două ore şi 45 de minute.

Williams, aflată la 77-a finală de simplu din carieră (46 câştigate), va juca a treia oară în carieră cu Muguruza, după ce a învins-o pe spaniolă în optimi la Florianopolis, în 2013, scor 6-4, 2-6, 7-5, şi în sferturi la Auckland, anul trecut, scor 6-3, 6-3.

 

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...
Ultima oră
Pe aceeași temă