11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialZeci de suspecţi de trafic şi consum de droguri, prinşi în minivacanţa...

Zeci de suspecţi de trafic şi consum de droguri, prinşi în minivacanţa de 1 Mai

Peste 40 de persoane suspectate de trafic și consum de droguri au fost prinse de polițiști pe litoral, în minivacanța de 1 Mai, informează Mediafax.

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate, sprijiniți de colegi de la Serviciul Antidrog, jandarmi și polițiști de frontieră, au desfășurat, între 30 aprilie și 3 mai, acțiuni în sistem integrat pe litoral, în special în stațiunile Mamaia, Vama Veche și 2 Mai, pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri de risc şi de mare risc, precum şi a efectuării de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, potrivit Poliției Județene Constanța.

În timpul acestor acțiuni, au fost prinse 42 de persoane în sarcina cărora au fost reţinute patru infracţiuni de trafic de droguri, 37 de infracţiuni de deţinere de droguri în vederea consumului și șase infracţiuni de efectuare de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Două persoane au fost reținute de procurorii DIICOT, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, pe numele acestora fiind emise de către instanţă mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De asemenea, oamenii legii au confiscat de la suspecți 126 de grame de canabis – din categoria drogurilor de risc, iar din categoria drogurilor de mare risc – 102 comprimate de ecstasy și aproape 100 de grame de alte substanţe pulverulente.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă