19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportTatiana Niculescu Bran, după demisia de la Cotroceni: ”Să fi schimbat măcar...

Tatiana Niculescu Bran, după demisia de la Cotroceni: ”Să fi schimbat măcar perdelele palatului/ m-aș fi numit (…) dama cu perdele”

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris duminică, pe pagina sa de Facebook, că ”scurta experiență în administrația prezidențială” a predispus-o la poezie și a postat un ”poem” în vers alb, inspirat din experiența de la Cotroceni.

”să fi schimbat măcar perdelele palatului /m-aș fi numit, prin decret, dama cu perdele/să fi scos măcar covoarele în ploaie/ reforma instituțiilor era gata /of, să fi renovat cantina la timp /alta, cu totul alta era viața”, este ”poemul” postat de Bran.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcția de consilier prezidențial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, marţi, că s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al şefului statului.

Tatiana Niculescu Bran a anunţat, marţi, că s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

"Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o", declară Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă