17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportDeputatul pentru diaspora Aurelian Mihai a anunțat că intră în greva foamei

Deputatul pentru diaspora Aurelian Mihai a anunțat că intră în greva foamei

Aurelian Mihai, deputatul pentru diaspora, fost membru PPDD, a anunţat, miercuri, la începutul ședinței plenului Camerei Deputaţilor, că începe greva foamei în Parlament până la rezolvarea problemelor românilor din diaspora, informează Mediafax.

”Vă transmit nemulţumirile lor, români care trăiesc de ani de zile în comunităţile româneşti în afara graniţelor ţării, fie că discutăm despre taxele consulare ridicate, fie că discutăm despre taxele de funcţionare”, a spus Aurelian Mihai.

El a fost întrerupt de preşedintele de şedinţă, Miron Mitrea, care a arătat că şedinţa nu este dedicată declaraţiilor politice.

”Îmi exprim această nemulţumire, iar până la începutul rezolvării acestor probleme existente în diaspora, eu, deputatul Aurelian Mihai, deputat de diaspora, declar începutul grevei foamei aici, în Parlamentul României. Vă mulţumesc!”, a continuat Aurelian Mihai.

”Şi eu vă mulţumesc! Succes!”, i-a urat Miron Mitrea, după care deputaţii au început dezbaterea proiectelor aflate pe ordinea de zi.

Cele mai citite

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă