19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportDragoș Doroș se reîntoarce în mediul privat, după demisia de la conducerea...

Dragoș Doroș se reîntoarce în mediul privat, după demisia de la conducerea ANAF: Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget

Dragoș Doroș a demisionat de la conducerea ANAF, anunțul fiind făcut joi seara. Acesta a declarat vineri dimineața că a fost decizia lui și că “este normal că atunci când se schimbă conducerea, să vină oameni noi”.

Dragoș Doroș a mai declarat că el nu pleacă din cauza scandalului legat din gaura de buget. Fostul șef al Fiscului a mai declarat că el se întoarce în mediul privat, după această decizie.

“Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget. Pur şi simplu se schimbă echipa. A fost decizia mea. Mă întorc în mediul privat de unde am venit. Este normal că atunci când se schimbă conducerea să vină oameni noi”, a declarat Dragoș Doroș.

Acesta a mai transmis că va pleca în concediu o perioadă de timp.

“Am să plec undeva în ţară fiindcă eu nu am suficient de mulţi bani”, a afirmat Doroș.


Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat în cursul serii de joi. Doroş a fost numit la conducerea instituţei la începutul lunii martie 2016.

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a declarat, joi, că există un proces de evaluare a performanței conducerii actuale a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), urmând să fie luate măsuri “în consecință”.

“Suntem în proces de evaluare a performanței actualei conduceri a ANAF și vom lua măsuri în consecință în cel mai scurt timp”, a spus ministrul.

Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat de la conducerea instituţiei

 

 

Cele mai citite

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă