9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAntrenorul lui Partizan: "Cu atât mai mult vom crede în victorie la...

Antrenorul lui Partizan: “Cu atât mai mult vom crede în victorie la Belgrad”

Antrenorul echipei Partizan Belgrad, Zoran Milinkovici, a spus, după remiza, scor 1-1, de pe terenul Stelei, că echipa sa merita să câștige duelul de la București și că în retur va crede și mai mult în victorie.

“Nu am nicio îndoială că Partizan a fost echipa care şi-a dorit mai mult să câştige şi care merita acest lucru. 90 de minute noi am încercat să ne creăm ocazii şi cred că norocul ne-a lipsit în această seară pentru a câştiga. Trebuie să recunosc, însă, că şi Steaua este o echipă de mare calitate. Partizan joacă fiecare meci ca să câştige. Rămân încă 90 de minute la Belgrad. Aşa cum am crezut aici în victorie, cu atât mai mult o să credem acasă cu suporterii noştri în spate. Noi avem cei mai frumoşi fani din lume”, a spus Milinkovici, conform Mediafax.

Citește și Steaua – Partizan: 1-1. Doar remiză pentru elevii lui Rădoi, înaintea infernului de la Belgrad

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia sârbă Partizan Belgrad, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Partizan a deschis scorul prin Vulicevici, în minutul 62, Steaua reuşind egalarea prin Varela, în minutul 81.

Meciul retur se va disputa la Belgrad, la 5 august, de la ora 21.30.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă