9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua - Partizan: 1-1. Doar remiză pentru elevii lui Rădoi, înaintea infernului...

Steaua – Partizan: 1-1. Doar remiză pentru elevii lui Rădoi, înaintea infernului de la Belgrad

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu, cu Partizan Belgrad, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După un meci cu ocazii mari ratate la ambele porți, steliștii vor porni cu a doua șansă în meciul retur, care va avea loc peste o săptămână, la Belagrad.

Steaua a avut o a doua repriză mai bună, în ciuda faptului că a primit gol în minutul 62, când Vulicevici a deschis scorul. Căpitanul roș-albaștrilor, Varela, a restabilit egalitatea în minutul 81, iar finalul de meci a rezervat două ocazii mari, una la poarta Stelei, când un sârb a ratat dintr-o poziție ideală, față în față cu Cojocaru, după care a doua fază a avut loc la poarta lui Partizan, când Tudorie a reluat din marginea careului dar nu l-a putut învinge pe Zivkovici.

Returul din Serbia va avea loc pe 5 august, tot de la ora 21.30, pe un stadion pe care sunt așteptați circa 30.000 de fani ai lui Partizan. Steaua a evoluat, pe Arena Națională, cu porțile închise, după UEFA a sancționat-o cu două astfel de partide din cauza comportamentului suporterilor de la meciul cu Dinamo Kiev din Liga Europa. Următorul meci de pe teren propriu va fi deschis supoterilor.

—-

LIVE SCORE STEAUA – PARTIZAN: 1-1 (Varela 81 – Vulicevic 62)

23.20 STEAUA – PARTIZAN: FINAL DE MECI

23.18 STEAUA – PARTIZAN: Mihalcea intră în locul lui Hamroun (min 90+2)

23.15 STEAUA – PARTIZAN: Meciul are un final incredibil, cu steliștii accelerând permanent în terenul advers. Steliștii nu găsesc însă culoarul spre 2-1. Urmează două OCAZII imense de gol la ambele porți. 

23.08 STEAUA – PARTIZAN 1-1: GOOOL, VARELA! Reușita lui Varela a venit, după cum era de așteptat, la o fază fixă, după ce a reluat cu capul. După plecare lui Szukala de la Steaua, Varela a devenit omul cu golul la fazele fixe. Steliștii au avut 5 minute foarte bune, care au culminat cu acest gol.

23.07 STEAUA – PARTIZAN: Steliști ratează o ocazie uriașă. Tudorie a reușit o deviere foarte elegantă într-un carambol la marginea careului advers. Mingea era pentru Chipciu, dar șeptarul stelist a fost surprins de această deviere și nu a ajuns balonul  deși era singur cu portarul.

23.02 STEAUA – PARTIZAN: Tahar intră în locul lui Breeveld, la Steaua. Roș-albaștrii fac o mutare ofensivă. Cu acest scor pentru Steaua calificarea este în mare parte pierdută, mai ales că la Belgrad o așteaptă infernul.

22.57 STEAUA – PARTIZAN: Ninkovic a intrat în locul lui Oumaru, la Partizan (min 70).

22.52 STEAUA – PARTIZAN: Tudorie intră în locul lui Adi Popa (min 65).

22.50 STEAUA – PARTIZAN 0-1: GOL marcat de Partizan, prin Vulicevic. Culmea, Steaua primește gol chiar pe flancul pe care s-a descurcat cel mai bine până acum, pe partea lui Toșca.

22.48 STEAUA – PARTIZAN: Steliștii continuă un cu atacuri susținute, însă apare din nou acea lipsă de omogenitate din prima repriză. Steaua are poate nevoie și de sânge proaspăt, astfel că Rădoi probabil va face primele mutări în minutele următoare. Tudorie și Mihalcea așteaptă pe margine.

22.40 STEAUA – PARTIZAN: Ocaziile Stelei continuă. Hamroun prinde un șut superb direct sub bară, dar portarul lui Partizan respinge în ultimul moment. Meciul arată mai bine pentru campioana României.

22.35 STEAUA – PARTIZAN: A început repriza a doua. Adi Popa ratează o ocazie uriașă încă din al doilea minut al reprizei secunde. El a reușit un dribling în careul advers, după care a reluat la poartă, dar a tras peste transversală.

PAUZĂ

22.15 STEAUA – PARTIZAN: Puștii de 17-19 ani ai lui Partizan fac prăpăd la marginea careului stelist. Campioana României are nevoie de o altă tactică după pauză, poate mutarea lui Papp pe altă poziție, poate coborârea unor jucători. Cert este că Steaua nu arată deloc bine și nici pe faza ofensivă nu mai este la fel de periculoasă.

22.10 STEAUA – PARTIZAN: Anghel Iordănescu se află în tribune la această partidă, căutând probabil acei maximum 5 jucători pe care să-i convoace la națională. Selecționerul spunea că oricât de bine ar juca steliștii poate convoca maximum 5 jucători. Fără suporteri partida este lipsită de spectacol, cu toate că pe teren lucrurile arată mai bine decât prima repriză cu Trencin. Steliștii parcă încearcă mai degrabă să țină balonul departe de propria poartă decât să înscrie. Arbitrajul este la cote foarte bune, nicio problemă până acum.

22.05 STEAUA – PARTIZAN: Steliștii încă mai au nevoie de timp pentru a lega jocul, deoarece în acest moment fotbalul practicat de elevii lui Rădoi este puțin dezorganizat și are de suferit mai ales la cele două porți, fie că vorbim de apărare sau atac. În schimb la centrul terenului steliștii lasă impresia că se descurcă mai bine.

22.00 STEAUA – PARTIZAN: Steliștii se descurcă destul de bine atunci când ies cu mingea din propria jumătate, însă multe dintre fazele lor mor când mingea aterizează în careul advers. De regulă Hamroun sau Chipciu sunt depășiți de balon. În altă ordine de idei, atmosfera nu este deloc de speriat pentru steliști. Cei 75 de invitați ai sârbilor, care erau așteptați, nu sunt foarte gălăgioși. Se aud doar indicații date de pe margine.

21.55 STEAUA – PARTIZAN: Ocazii incredibile ale sârbilor. Steaua este surprinsă în apărare, doar Cojocaru făcând diferența în acest moment, după două parade reușite. Prima repriză începe să semene cu cea de la meciul cu Trencin. Steliștii ar trebuie să fie mai conecvenți și pe faza defensivă.

21.50 STEAUA – PARTIZAN: Sârbii fac prima schimbare, după ce Bojinov s-a accidentat. Cu toate că bulgarul era considerat pericolul numărul 1, înlocuitorul său este un jucător surpriză, Saponjic, un tânăr fotbalist care are foarte multe de arătat.

21.45 STEAUA – PARTIZAN: Asediu la poarta lui Partizan. Steliștii ratează două ocazii mari în doar 2 minute. În ambele cazuri Hamroun a fost aproape de gol însă fie pasa a fost prea lungă, fie el s-a aflat prea prost poziționat. Important este că atacul Stelei funcționează foarte bine, iar Hamroun are șanse mari să înscrie în această seară dacă va continua evoluția bună. Tade reușește câteva centrări foarte bune.

21.40 STEAUA – PARTIZAN: Steaua are parte de o primă emoție. Papp greșește flagrant din nou, ca la meciul cu Trencin, iar numai intervenția lui Toșca a făcut ca tabela de marcaj să rămână intactă. Toșca a strâns foarte bine în fața porții, interceptând un balon, reținut apoi de Cojocaru.

21.38 STEAUA – PARTIZAN: Steliștii ies din apărare, au primele atacuri susținute la poarta adversă. Muniru reușește un șut bun, la firul ierbii, dar prea încet, astfel că portarul sârb reține fără probleme. Meciul arată echilibrat, însă steliștii par să ajungă mai ușor la poarta adversă.

21.32 STEAUA – PARTIZAN: După cum era de așteptat, sârbii au fost mai incisivi, reușind chiar un șut la poarta Stelei, dar Cojocaru a respins sănătos un balon. Deocamdată, după primele minute de joc, portarul lui Partizan a șomat.

Ora 21.29 STEAUA – PARTIZAN: A început partida, cu steliștii la balon.

STEAUA Echipa de start: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Toșca – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade.

Rezerve: Niță – Râpă, Guilherme – Mihalcea, Tahar, Neagu, Grădinaru, Târnovan, Enceanu – Tudorie, Iancu.

PARTIZAN Echipa de start: Zivkovic – Vukicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic – Jetovic – A. Zivkovic, Babovic, Brasanac, Oumarou- Bojinov

—–

LIVE STEAUA – PARTIZAN. UPDATE: Steaua și Partizan se întâlnesc, miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Națională, din București, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României va fi nevoită să atace duelul cu sârbii fără unul dintre oamenii săi de bază.

Mirel Rădoi nu-l va putea folosi pe Nicușor Stanciu, jucător care a decis scorul din dubla cu Trencin. Stelistul este accidentat și nu a efectuat nici antrenamentul oficial.

Citește și Jucătorii lui Partizan, motivați să ELIMINE Steaua. Ce prime le-au fost promise

Totuși folosirea lui Iancu, chiar și din repriza a doua, este incertă, în condițiile în care Becali a anunțat deja că îl va da ca împrumut la Viitorul, după meciul cu Partizan.

Echipa folosită de Partizan în returul cu Trencin (formula probabilă folosită și contra Stelei): Zivkovic – Vulicevic, Petrovic, Cirkovic, Balazic – Brasanac (Ilic), Babovic (C) – Oumaru (Saponjic), Zivkovic, Jetovic – Bojinov.

Citește AICI despre campioana Serbiei. De ce este o AMENINȚARE pentru Steaua

—–

LIVE STEAUA – PARTIZAN. UPDATE: Meciul dintre Steaua și Partizan, disputat miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Națională din București, va fi arbitrat de o brigadă din Olanda. Campioana României va evolua cu porțile închise.

Kevin Blom, centralul partidei, va fi ajutat de asistenții Bas van Dongen şi Patrick Langkamp, în timp ce Danny Makkelie va fi rezerva.

Citește aici Reacția oficială a lui Partizan înaintea duelului cu Steaua

Steaua va evolua cu porțile închise după ce a fost sancționată, de către UEFA, cu două partide în cupele europene, pe teren propriu, fără suporteri.

Steaua și Partizan vor disputa returul de la Belgrad după o săptămână, pe data de 5 august.

Duelul dintre cele două se anunță anunță unul cu grad de risc maxim, având în vedere agresivitatea suporterilor sârbi care au transmis deja mesaje de amenințare pe rețelele de socializare.

Citește și Steaua, înGROPATĂ de fanii lui Partizan! Mesaj de la Belgrad pentru campioana României

—-

LIVE STEAUA – PARTIZAN. Steaua și Partizan Belgrad se vor întâlni în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor pe data de 29 iulie, de la ora 21.30. UEFA a anunțat, joi, programul primei manșe din acest tur.

Steaua are parte din nou de cel mai dificil adversar posibil și în turul al treilea, după ce în runda a doua a preliminariilor a fost nevoită să treacă de AS Trencin, campioana Slovaciei, în fața căreia s-a impus cu scorul general de 4-3. Duelul cu Partizan, campioana Serbiei, va fi însă unul mult mai dificil.

Citește și Becali se apucă de “vopsit” jucătorii. Preţul plătit de Steaua pentru a evita INSOLVENŢA

Partizan, echipă peste Trencin, atât din punct de vedere valoric, cât și al clasamentului coeficienților,  a trecut de Dila Gori, campioana Georgiei, în runda a doua, cu scorul de 3-0, la general. Meciul de la București, cu Partizan, ar putea fi cel mai strâns din dubla manșă cu sârbii. Steaua a avut probleme la ultimele meciuri de cupe europene de pe teren propriu, în timp ce sârbii au avut rezultate în deplasare.

Programul turului din cea de a doua rundă preliminară a Ligii Campionilor a fost stabilit de UEFA, joi, după finalizarea tuturor meciurilor din runda precedentă. Returul va fi stabilit ulterior, Steaua urmând să joace pe terenul lui Partizan pe 4 sau 5 august.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă