20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleReacții de la Partizan, înaintea duelului cu Steaua. Sârbii vor să dea...

Reacții de la Partizan, înaintea duelului cu Steaua. Sârbii vor să dea LOVITURA cu tactica “Trencin”

Partizan Belgrad se pregătește de meciul pe care îl va disputa, miercuri, la București, în fața Stelei, iar sârbii încearcă să pună cât mai mare presiunii pe elevii lui Rădoi. Oficialii clubului sârb vorbesc în cuvinte mari despre campioana României, considerând-o favorită clară.

Site-ul clubului Partizan lauda evoluțiile Stelei în cupele europene și scrie despre campioana României că este “cel mai mare nume din Estul Europei”. Sârbii scriu într-un material dedicat pe larg duelului Steaua – Partizan că: “La tragerea la sorți nimeni de la Partizan nu și-a dorit să pice cu Steaua. E o echipă de mare calitate și foarte competitivă.”

Citește și Live Score Steaua – Partizan. Când va avea loc meciul de pe Arena Națională, din Liga Campionilor

Antrenorul lui Partizan, Zoran Milinkovici, spune că dacă meciul s-ar fi disputat cu spectatori Arena Națională din București ar fi fost plină, iar datorită acusticei acestui stadion zgomotul ar fi fost unul infernal pentru jucătorii săi. El se bucură pentru sancțiunea dictată de UEFA conform căreia roș-albaștrii trebuie să dispute două partide (Trencin și Partizan) de pe teren propriu cu porțile închise.

“Steaua este favorită în cele două meciuri. Presa din Serbia și cei care spun că echipa din România nu mai e ce a fost, nu știu ce vorbesc. Steaua e o echipă cu performanțe în Europa. Joacă mereu în cupele europene. Putem spune că e la același nivel cu Șahtior, Anderlecht sau Fenerbahce, adversari recenți ai echipei noastre. O înfrîngere în fața Stelei n-ar fi o tragedie, dar o calificare a noastră ar fi fantastică”, a mai spus antrenorul lui Partizan.

Aceste declarații care ar putea să le crească orgoliul elevilor lui Mirel Rădoi, nu face decât să pună o mare presiune pe umerii acestora. Este o tactică folosită și de AS Trencin, echipă care, pornind cu șansa a doua, a fost la un pas de a elimina campioana României, în turul precedent.

Steaua va întâlni Partizan, miercuri seara, în meciul tur din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Cele mai citite

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Klaus Iohannis se va întâlni marți cu Joe Biden la Casa Albă

Preşedintele SUA, Joe Biden, se întâlneşte marţi la Casa Albă cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Cei doi lideri vor sărbători 20 de ani de...

Vizita de lucru a Președintelui României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale Americii

Comunicat de presă Vizita de lucru a Președintelui României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale AmericiiPreședintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8...
Ultima oră
Pe aceeași temă