16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua, înGROPATĂ de fanii lui Partizan! Mesaj de la Belgrad pentru campioana...

Steaua, înGROPATĂ de fanii lui Partizan! Mesaj de la Belgrad pentru campioana României

Suporterii lui Partizan Belgrad, cunoscuți ca “Grobarii”, respectiv Groparii, tratează cu lipsă de respect campioana României, pe conturile de Facebook ale echipei din Serbia. Mai multe injurii i-au fost adresate echipei pe care sârbii nu o consideră adevărata Steaua.

“Groparii țin să transmită un mesaj transparent. Nu suportăm Steaua României și Steaua Roșie. Cauza o reprezintă în mare parte mass-media, care nu se oprește să vorbească despre Steaua României ca și cum ar fi Steaua, echipa de tradiție…Steaua pe care o întîlnim nu are nimic în comun cu Steaua, a cărei siglă ne este înfrățită”, scriu Groparii într-un mesaj, care conține și injurii, de pe reațeaua de socializare Facebook.

Citește și Live Score Steaua – Partizan. Când va avea loc meciul de pe Arena Națională, din Liga Campionilor

Fanii sârbi sunt la curent cu problemele pe care le are FC Steaua privind marca Steaua București, motiv pentru care echipa lui Becali este considerată doar o clonă. Ei spun că la fel ca vechea Steaua, un club înfrățit le este ȚSKA Sofia, din Bulgaria, însă și echipa lui Becali, cunoscută și ca FCSB.

Groparii le-au transmis fanilor români ca la returul de peste o săptămână, de la Belgrad, să ascundă faptul că sunt suporteri ai Stelei deoarece ar putea avea probleme pe stradă.

Steaua va evolua, meciul tur, de miercuri, de pe Arena Națională, cu porțile închise, în urma unei sancțiuni dictată de UEFA. În schimb sârbii vor putea veni cu invitații, listă care cuprinde câteva zeci de persoane, printre care numeroși lideri de galerie.

Cele mai citite

Blinken se asigură că Israelul nu va ataca orașul Rafah fără un plan umanitar

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a deplasat miercuri la Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel către Fâşia Gaza, informează...

Alocațiile nu vor fi plătite înainte de Paște

Pentru luna mai, alocațiile vor fi virate pe 8 mai și nu înainte așa cum se întâmplă cu plata pensiilor, potrivit unei comunicări făcute...

Adio, Paul Auster. Autorul ”Trilogiei New York-ului” a decedat la vârsta de 77 de ani

Paul Auster, celebrul scriitor american cunoscut pentru romanele sale captivante, poemele și scenariile de film, a încetat din viață la vârsta de 77 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă