19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleBlatter transmite condoleanțe, după moartea dinamovistului Nunweiller

Blatter transmite condoleanțe, după moartea dinamovistului Nunweiller

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a transmis către FRF, a scrisoare de condoleanțe, prin care regretă decesul fostului dinamovist Ion Nunweiller. 

"Vă scriu cu tristeţe la aflarea veştii că legenda clubului Dinamo, Ion Nunweiller, câştigător a 5 titluri de campion al României şi fost internaţional cu 26 de selecţii pentru prima reprezentativă, s-a stins din viaţă. Personal, dar şi în numele FIFA, doresc să transmit condoleanţe familiei fotbalului românesc şi, cel mai important, familiei, prietenilor şi celor dragi unei importante personalităţi din fotbal", scrie Joseph Blatter, conform FRF.

Citește și Fostul internațional Ion Nunweiller, multimplu campion cu Dinamo, a decedat. Unde va fi înmormântat

Fostul internațional Ion Nunweiller, unul dintre cei mai importanți oameni de fotbal din istoria clubului Dinamo, unde a evoluat atât ca jucător, cât și ca antrenor, a încetat din viaţă, marţi dimineaţă, la vârsta de 79 de ani.

Ion Nunweiller a câştigat de cinci ori campionatul cu Dinamo şi o dată cu Fenerbahce ca jucător. Ca antrenor, el a obţinut trei titluri cu Dinamo.

Ion Nunweiller este cunoscut mai ales pentru faptul că a stat la baza apariției expresiei de "câini roşii", la început această deviză făcând referire doar la el şi la fratele său Lică, şi el tot dinamovist.

Citește și Cornel Dinu: A plecat dintre noi cel care a creat simbolul de loialitate față de culorile clubului câinilor roşii

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă