12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleBudescu, eroul României în Feroe: "Trebuie să fim mai uniți, toată lumea...

Budescu, eroul României în Feroe: “Trebuie să fim mai uniți, toată lumea pentru echipa națională!”

Mijlocaşul Constantin Budescu, autorul unei duble în meciul Feroe – România, încheiat 0-3, a spus că este o calificare meritată, în ciuda criticilor primite de națională pe parcursul acesto preliminarii și că va trebuie ca pe viitor toată lumea, inclusvi suporterii, să fie mult mai uniți.

“Ne bucurăm toţi că am ajuns din nou la un turneu final. Merităm această calificare în ciuda tuturor răutăţilor aduse la adresa noastră. Trebuie să fim mult mai uniţi, suporterii şi toată lumea pentru echipa naţională. La golul doi am şutat spre poartă, nu la poartă, dar e foarte bine că mingea a intrat. Acest succes este meritul întregii echipe”, a spus Budescu, potrivit Mediafax.

Citește și România a învins Insulele Feroe și va juca la Campionatul European 2016, din Franța

Budescu a precizat că speră să mai fie selecţionat în echipa naţională: “Nu am foarte multe selecţii dar sper ca pe viitor să mai vin la echipa naţională să o ajut cum pot eu mai bine”.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă