22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleCristiano Ronaldo a marcat 4 goluri în partida Real Madrid - Elche...

Cristiano Ronaldo a marcat 4 goluri în partida Real Madrid – Elche 5-1

Real Madrid a învins-o pe Elche cu scorul de 5-1, în etapa a V-a a primei ligi spaniole, după ce Cristiano Ronaldi a marcat nu mai puțin de 4 goluri.

Partida nu a început tocmai bine pentru Real Madrid, care se vedea condusă cu 1-0, pe Santiago Bernabeu, după doar 15 minute de joc, când Edu Albacar a transformat un penalty. Fanilor lui Real le-a revenit inima la loc după ce Gareth Bale a restabilit egalitatea, după doar câteva minute. 

La nici 15 minute după golul primit de Real, "CR7" a început recitalul, mai întâi reușind să-și aducă echipa în avantaj, în minutul 28. După alte 5 minute a reușit dubla, iar scorul a rămas de 3-1 pentru Real, la pauză.

A doua repriză a fost una la fel de bună pentru starul portughez, acesta reușind să fructifice două ocazii de gol în ultimele 10 minute ale jocului. Mai întâi a înscris din penalty, în minutul 80, după care a reușit al patrulea gol, în ultimul minut, după o pasă de la Gareth Bale.

Galacticii s-au impus cu 5-1 grație unui joc foarte bun făcut mai ales de Gareth Bale, Cristian Ronaldo și nu în ultimul rând, noua achiziție, James Rodriguez.

După 5 etape Real are 9 puncte, la 3 distanță de liderul FC Barcelona. Totuși catalanii mai au de disputat în plus încă un meci.

După victoria de astăzi, Real acumulează 9 puncte în clasament, cu trei mai puţine decât liderul Barcelona, care are şi un meci mai puţin disputat.

Cristiano Ronaldo are 9 goluri marcate până acum, dintre care 7 în doar ultimele 2 partide. Portughezul a mai reușit un hat-trick, cu doar 3 zile în urmă, împotriva lui Deportiva La Coruna, meci câștigat de Real cu 8-2.

Cele mai citite

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă