18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDespre viitorul fotbalului românesc şi cum i-a uimit Hagi pe britanici

Despre viitorul fotbalului românesc şi cum i-a uimit Hagi pe britanici

Gica Hagi si-a riscat averea pentru a-si implini un nou vis, iar acum incepe sa culeaga roadele.Viitorul este fruntasa in Liga 1, iar Academia este o pepiniera pentru loturile nationale, scrie site-ul ziare.com, citând revista britanică Four Four Two.

Britanicii de la Four Four Two au venit in Romania pentru a discuta cu Hagi, in incercarea de a afla cum a reusit.

Ei s-au declarat uimiti de traseul urmat de Viitorul, in conditiile in care totul s-a intamplat extrem de rapid.

"Cand un patron de club da afara antrenorul si se pune in locul lui, rar se sfarseste cu bine. Asa ca atunci cand Hagi a decis sa-si creeze un club pe care nu s-a multumit doar sa-l conduca, ci si sa-l antreneze, pesimistii au iesit la inaintare. La sase ani distant, Viitorul Constanta este insa o echipa de top", scrie sursa citata.

Jurnalistii britanici au discutat apoi cu Hagi, care le-a oferit cateva detalii despre munca sa.

"Inca de cand eram fotbalist mi-am dorit sa fac o Academie importanta la Constanta. Obiectivul nostru este sa le oferim copiilor cea mai bun oportunitate de a deveni fotbalisti profesionisti. In acest moment, suntem cei mai buni din Romania", a explicat Hagi.

Regele le ofera conditii juniorilor de la Viitorul, iar 66 dintre ei, cu varste intre 13 si 18 ani, locuiesc intr-un hotel pe care Hagi l-a construit recent.

Hagi a fost intrebat de britanici daca Ianis chiar a meritat banderola de capitan, dar Regele a dat asigurari ca fiul sau nu este favorizat.

Concluzia britanicilor este ca Hagi face o munca bun, astfel ca nu trebuie acuzat de favoritisme.

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă