14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleEpisod inedit la Cupa Asiei: China a învins naționala lui Olăroiu, ajutată...

Episod inedit la Cupa Asiei: China a învins naționala lui Olăroiu, ajutată de un copil de mingi

Un episod mai puțin cunoscut din timpul meciului China – Arabia Saudită, scor 1-0, a avut loc în repriza a doua la penaltiul ratat de saudiți. Echipa lui Olăroiu a fost la un pas să deschidă scorul, însă portarul chinez a respins balonul după ce a primit sfaturi de la un copil de mingi.

Stephan White, în vârstă de 12 ani, copil de mingi la partida din prima etapă a Grupei B la Cupa Asiei, i-a spus portarului Wang Dalei în ce parte să sară la penaltiul executat de Naif Hazazi, elevul lui Cosmin Olăroiu, potrivit Mediafax.

La scorul de 0-0, sauditul Naif Hazazi a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 62, după ce fusese faultat în careu de Ren Hang. Portarul chinez s-a întors cu spatele la Hazazi şi l-a întrebat pe copilul de mingi în ce parte să sară. White i-a arătat cu degetul lui Dalei să sară în partea sa stângă. Portarul a ascultat de sfatul copilului şi a respins cu piciorul lovitura sauditului.

La finalul partidei, Dalei s-a dus la White şi l-a îmbrăţişat.

Reprezentativa chineză l-a invitat pe White în cantonament pentru a asista la o şedinţă de pregătire.

Reprezentativa Arabiei Saudite, antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă, sâmbătă, la Brisbane, cu scorul de 1-0 (0-0), de naţionala Chinei, într-un meci din grupa B a Cupei Asiei pe Naţiuni.

Golul a fost marcat de Hai, în minutul 81.

Tot sâmbătă, Uzbekistan a învins, la Sydney, cu scorul de 1-0, echipa Coreei de Nord.

Etapa a doua a grupei B programează, miercuri, partidele Coreea de Nord – Arabia Saudită (Melbourne) şi China – Uzbekistan (Brisbane).

Cele mai citite

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă