12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleEURO 2016. Bogdan Stancu: Rămân cu un gust amar chiar dacă am...

EURO 2016. Bogdan Stancu: Rămân cu un gust amar chiar dacă am dat gol

Fotbalistul Bogdan Stancu, care a marcat un gol în partida România-Franța, meciul de deschidere la EURO 2016, a declarat că a rămas cu un gust amar, conform ProTv. 

Citește și: EURO 2016. Anghel Iordănescu: E dureros să pierzi în minutul 88

“Rămân cu un gust amar chiar dacă am dat gol. Mi-aş fi dorit să mai marchez şi să câştigăm. Însă ăsta e fotbalul, se mai şi ratează ocazii. Sper ca la partidele următoare mingea să intre în poartă. Nu mi-a fost teamă să execut penalty-ul, nu e prima oară când bat în cariera mea. Chiar nu am avut emoţii”, a spus Stancu.

Citește și: CORESPONDENȚĂ. LIVE TEXT. Franța – România 2-1 rezultat FINAL!

El consideră că un rezultat de egalitate era mai echitabil, având în vedere ocaziile celor două echipe. “Ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, ştiam forţa lor individuală şi că sunt foarte buni în atac. Dar în acelaşi timp ştiam că dacă vom sta compact în teren o să ne fie mai uşor şi le vom crea probleme. Ne-am creat şi ocazii, păcat că nu am reuşit să le fructificăm. Cred că un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Chiar dacă am pierdut, acest joc ne dă încredere pentru meciurile următoare. Dacă le vom aborda cu aceeaşi atitudine şi determinare eu cred că ne vom califica”, a menţionat Bogdan Stancu. 

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Franţei cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, după un gol primit în minutul 89. 

Pentru România a înscris Bogdan Stancu (65 – penalty), iar pentru gazde Olivier Giroud (57) şi Dimitri Payet (89). 

Prima reprezentativă va mai întâlni în Grupa A selecţionatele Elveţiei (15 iunie) şi Albaniei (19 iunie). 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă