18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleFotbalul din Turcia a fost suspendat, în urma atentatului împotriva autocarului Fenerbahce

Fotbalul din Turcia a fost suspendat, în urma atentatului împotriva autocarului Fenerbahce

Fotbalul din Turcia, campionatul, respectiv Cupa, au fost suspendate pentru o săptămână de zile, drept urmare a atentatului împotriva autocarului în care se afla echipa Fenerbahce. 

Campionatul Turciei, dar și câteva partide din Cupă, care trebuiau să se desfășoare săptămâna aceasta, au fost amânate, potrivit presei din peninsulă, citată de Mediafax.

Preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, s-a întâlnit astăzi, la sediul forului, cu ministrul Tineretului şi Sportului, Akif Cagatay Kilic, cu preşedintele Asociaţiei Cluburilor, Goksel Gumuşdag, şi cu selecţionerul Fatih Terim. După această întrunire, a avut loc o reuniune a preşedinţilor cluburilor din prima ligă turcă, în prezenţa lui Demiroren, Kilic şi Gumuşdag, în care s-a decis suspendarea campionatului.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Cele mai citite

Inițiative de sustenabilitate care ne atrag atenția. Foto Interviu cu reprezentanții Skanska despre sustenabilitate și clădiri certificate ce acoperă nevoile oamenilor cu dizabilități

1. Care au fost inițiativele cheie de sustenabilitate implementate în cadrul organizației în 2023 și cum au avut impact asupra performanțelor generale ale companiei? Toate...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă