13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoban: "Dacă nu batem Feroe, nu merităm să mergem la Euro"

Hoban: “Dacă nu batem Feroe, nu merităm să mergem la Euro”

Ovidiu Hoban, autorul golului egalizator din meciul România – Finlanda, a spus că naționala trebuie să câștige, duminică, în Insulele Feroe dacă vrea să meargă la Euro 2016. Mijlocașul a spus că există și o parte bună a lucrurilor.

“Îmi pare rău că nu am satisfăcut fanii. Noi suntem dezamăgiţi că n-am câştigat. Trebuie să vedem partea bună a lucrurilor. Încă păstrăm şanse de calificare. Dacă batem în Feroe, suntem calificaţi. E foarte greu să ataci 90 de minute. Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri, am avut foarte multe ocazii. Trebuie să mergem în Feroe şi să câştigăm. Dacă batem, îi vom face pe toţi fericiţi. Dacă nu batem în Feroe, înseamnă că nu merităm să mergem la Euro”, a spus Hoban, conform Mediafax.

Citește și GALERIE FOTO. Cum a trăit al 12-lea jucător România – Finlanda 1-1. Meciul, văzut din tribune

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată joi seară, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Finlandei, în penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, meci la care golul “tricolorilor” a fost marcat în minutul 90+1.

Citește și Iordănescu: “Ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat. Cred că putem câștiga în Feroe”

Golurile au fost marcate de Hoban ’90+1 pentru România şi Pohjanpalo ’67 pentru Finlanda.

În urma acestui rezultat, România şi-a asigurat cel puţin participarea la barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2016.

În ultima etapă a grupei F, duminică, de la ora 19.00, vor avea loc meciurile: Insulele Feroe – România, Finlanda – Irlanda de Nord şi Grecia – Ungaria.

Citește și România – Finlanda: 1-1. Remiză DRAMATICĂ pe Arena Națională!

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă