12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleLadislau Boloni a preluat clubul care l-a demis pe Pițurcă

Ladislau Boloni a preluat clubul care l-a demis pe Pițurcă

Antrenorul român Ladislau Boloni a preluat conducerea tehnică a echipei Al Ittihad, din Arabia Saudită, formație care a fost antrenată de Victor Pițurcă, înainte ca acesta să fie demis.

Ladislau Boloni se va întâlni miercuri cu lotul echipei Al Ittihad în cantonamentul pe care îl efectuează în Italia, conform Mediafax.

Boloni, în vârstă de 62 de ani, s-a despărţit în această vară de formaţia Al Khor, după ce conducerea clubului din Qatar nu i-a prelungit contractul, scadent la finalul sezonului.

Citește și România are din nou arbitru de Liga Campionilor și Cupa Mondială, după 20 de ani

Fostul selecţioner Victor Piţurcă, în vârstă de 59 de ani, a preluat pe Al Ittihad în octombrie 2014, după ce şi-a reziliat contractul cu FRF, fiind demis de conducerea clubului saudit la finalul sezonului. El i-a transferat, în pauza de iarnă, pe foştii jucători ai formaţiei Steaua, Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala la Al Ittihad.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă