12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleLigue 1: Minut de reculegere, în memoria victimelor de la Charlie Hebdo,...

Ligue 1: Minut de reculegere, în memoria victimelor de la Charlie Hebdo, înainte unui meci pentru evitarea retrogradării

Partida dintre OSC Lille – Evian, o restanţă din etapa a XIV-a a campionatului Franţei, va debuta cu un minut de reculegere în memoria victimelor atentatului terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo.

Pe lângă minutul de reculegere, clubul OSC Lille își va trimite jucătorii, pe teren, cu banderole negre la mână. Meciul va începe la ora locală 21.30 și va avea ca principală miză evitarea retrogradării.

Citește și VIDEO & FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satiră din Franța

Lille este deocamdată ferită de retrogradare, pe locul 13, însă are cu doar 2 puncte peste prima poziție retrogradabilă, 18, ocupată de Evian.

Meciul se dispută într-o zi tragică pentru Franța, miercuri având loc un atentat terorist, la redacția revistei satirice Charlie Hebdo, din Paris, în urma căruia au murit cel puţin 12 persoane. Indivizi înarmaţi au deschis focul cu arme automate şi lansatoare de rachete.

Atacul a survenit în timpul şedinţei săptămânale a redacţiei.

Printre victime se numără: Stéphane Charbonnier (Charb), directorul publicaţiei satirice Charlie Hebdo; Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski), toți trei caricaturiști.

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă