20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleMilsami Orhei, surpriză în Liga Campionilor. Moldovenii, pe prima pagină a site-ului...

Milsami Orhei, surpriză în Liga Campionilor. Moldovenii, pe prima pagină a site-ului UEFA

Milsami Orhei, campioana Moldovei, a reușit o surpriză de proporții în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a eliminat echipa Ludogoreț Razgrad, scor general 3-1.

Ludogoreţ Razgrad, cu Andrei Prepeliţă şi Cosmin Moţi titulari, a suferit un șoc în Europa, după ce în sezonul precedent elimina Steaua, în play-off și mergea în premieră în grupele Ligii Campionilor, acolo unde reușea rezultate strânse cu Real Madrid sau Liverpool.

Citește și Live Score Steaua – Trencin: ora 21.30. Elevii lui Rădoi, vedetele serii în Liga Campionilor

După ce, în Bulgaria, Milsami s-a impus cu 1-0, campioana Moldovei a “recidivat” și retur, învingând-o cu 2-1, marți seara, pe Ludogoreț.

Pentru Milsami au marcat marţi G. Andronic ’26 şi Racu ’89, iar pentru Ludogoreţ a înscris Wanderson ’25. În plus, Milsami a evoluat în inferioritate numerică din minutul 73, după eliminarea lui Cojocari.

În turul trei, Milsami va juca în compania învingătoarei din meciul dintre KF Skënderbeu (Albania) şi Crusaders FC (Irlanda de Nord), în tur 4-1.

Sezonul trecut, Ludogoreţ a jucat în grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut în play-off-ul competiţiei de Steaua.

Cele mai citite

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

Cum alegi mobila de dormitor: Ghid complet pentru o amenajare eficientă și confortabilă

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Este locul unde petreci o mare parte a timpului, unde te odihnești și...

Cătălin Drulă, atac dur la adresa unor politicieni: “Au dat drumul la hoție”

Cătălin Drulă și-a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că președintele Klaus Iohannis și liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă