13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleRădoi s-a temut de scenariul Middlesbrough. "Va fi mult mai dificil cu...

Rădoi s-a temut de scenariul Middlesbrough. “Va fi mult mai dificil cu Partizan”

Directorul sportiv al echipei Steaua Bucureşti, Mirel Rădoi, a spus că au suferit cu toții la partida cu Trencin și este bine că Steaua nu a primit și golul patru. Calificată în turul al treilea al Ligii Campionilor, Rădoi spune că Stelei îi va fi mai greu cu Partizan.

Rădoi a spus, după calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, că e bine că la partida cu AS Trencin nu s-a repetat scenariul din meciul cu Middlesbrough, din semifinalele Ligii Europa, sezonul 2005-2006.

“Nu a fost un meci de coşamr. A fost un meci în care am suferit, am primit o palmă în prima repriză cu două goluri în primele 20 de minute, iar tactica şi discursul au trebuit să fie schimbate din mers. Băieţii merită felicitaţi până la urmă pentru calificare, asta era cel mai important. Chiar dacă jocul nu a fost aşa cum ni l-am dorit, importantă rămâne calificarea. La 0-2 le-am spus că nu era totul pierdut, i-am îmbărbătat şi dacă nu făceam anumite schimbări cred că puteam să suferim. Toţi am suferit, mă gândeam la un moment dat la scenariul din meciul cu Middlesbrough, dar e bine că nu s-a reptat. Important e că nu am primit şi golul patru care însemna ratarea calificării. Va fi mult mai dificil cu Partizan, sper că am învăţat ceva din greşelile din această seară. Până la urmă e o calificare meritată. Am trecut şi prin momente dificile şi am suferit, dar nu putem marca la fiecare meci goluri fără să primim”, a spus Rădoi.

Citește și Steaua, calificată în turul al treilea al Ligii Campionilor după un meci de COȘMAR cu Trencin. Urmează Partizan

Mirel Rădoi nu crede că se va ajunge la insolveţă la Steaua, aşa cum a afirmat finanţatorul Gigi Becali: “Vom vedea. Eu nu cred că se va ajunge la această soluţie. Vom vedea ce e de făcut. E clar că ar fi fost o mare dezămăgire dacă nu ne-am calificat, dar nu ştiu dacă intrarea în insolvenţă ar fi fost o soluţie imediată. Mi-e greu să cred acest lucru”.

Oficialul stelist a precizat că pe lista Stelei de transferuri se află mai mulţi jucători: “Vom vedea în zilele următoare pe ce jucători ne bazăm şi dacă vom mai transfera. Pe lista noastră sunt mai mulţi jucători, şi români şi străini. Vom vedea zilele următoare ce vom aduce”.

Rădoi a declarat că Stelei i-a lipsit în această seară fundaşul Gabriel Tamaş, dar a precizat că nu acceptă indisciplina: “Astă seară ne-a lipsit jucătorul Gabi Tamaş, însă omul Gabi Tamaş, din păcate, nu mai face parte din filozofia noastră. Indiferent care va fi numele lui, în această echipă disciplinar nu va fi iertat nimeni. E treaba lui ce declară, până la urmă şi el a jucat la echipa asta. Nu mai avea rost o discuţie cu el. El era unul dintre căpitanii de echipă, jucător de naţională. L-am şi odihnit la meciul cu Petrolul, ştia că are responsabilitate, dar cu un aşa caracter ce le puteam cere jucătorilor tineri?”.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-0), de formaţia slovacă AS Trencin, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei.

Cele mai citite

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...

Un atac rus cu bombe aeriene în orașul ucrainean Dergaci a rănit șase copii și un adult

Şase copii şi un adult au fost răniţi joi într-un atac rus cu bombe aeriene în oraşul Dergaci din regiunea Harkov, în nord-estul Ucrainei,...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...
Ultima oră
Pe aceeași temă