10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleReacţia preşedintelui Federaţiei Germane de Fotbal, după demisia lui Blatter

Reacţia preşedintelui Federaţiei Germane de Fotbal, după demisia lui Blatter

Preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal, Wolfgang Niersbach, a declarat, marţi, după demisia lui Joseph Blatter din fruntea FIFA, că este decizia care se impunea, informează Mediafax.

“Eete decizia justă, este decizia care se impunea. În fotbal avem nevoie de integritate, seriozitate, credibilitate şi aceste lucruri nu s-au mai întâmplat de mult timp. Nu toate problemele s-au rezolvat odată cu demisia lui Blatter. Dar, cu el la conducere se puteau rezolva doar câteva probleme”, a spus Niersbach, citat de L’Equipe.

Citeşte şi: Joseph Blatter şi-a anunţat demisia de la șefia FIFA, după 4 zile de mandat!

Preşedintele de onoare al clubului Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, consideră că presiunea era prea mare pentru Blatter: “Este o decizie rezonabilă. Presiunea era prea mare pentru Blatter. El nu poartă responsabilitatea scandalurilor, mereu a îndemnat la calm. Problemele de la FIFA ţin de sistem”.

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oară, informează L’Equipe.

Conform sursei citate, un Congres Excepţional al FIFA va avea loc în curând pentru desemnarea succesorului.

Joseph Blatter a câştigat, vineri, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, Prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.

În primul tur, Blatter a obţinut 133 de voturi, iar Prinţul Ali 73.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă