23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleRomânia - Finlanda: Recomandări pentru suporteri de la Jandarmeria Capitalei

România – Finlanda: Recomandări pentru suporteri de la Jandarmeria Capitalei

Jandarmeria Capitalei a lansat un apel către suporterii care vor fi prezenți în tribune la meciul dintre România și Finlanda, de la ora 21.45, de pe Arena Națională. 

Suporterilor le este recomandat să susţină echipa naţională printr-un comportament civilizat şi să nu scandeze, pe timpul partidei, expresii care incită la xenofobie, la ură naţională, rasială, la discriminare de orice fel sau la violenţă.

“Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv şi pentru evitarea unor sancţiuni, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor suporterilor să respecte legislaţia în vigoare precum şi regulile stabilite de organizator cu ocazia acestei partide de fotbal”, anunță Jandarmeria.

Citește și Avancronică: Tricolorii, în linie dreaptă spre Euro 2016. Primul 11 și oamenii de gol înaintea duelului cu Finlanda

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la evenimentul sportiv. 

Meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Finlandei, care se va disputa, joi, pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 21.45, va conta pentru calificarea la Euro 2016.

 

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă