10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleRomânia - Finlanda: Zeci de bilete, vândute la suprapreț, confiscate de la...

România – Finlanda: Zeci de bilete, vândute la suprapreț, confiscate de la bișnițari

Jandarmeria Capitalei a confiscat 64 de bilete și au reținut 4 persoane, care comercializau tichete ilegal, în urma unei razii făcute în zona Arenei Naționale, acolo unde, joi, de la 21.45, România va întâlni naționala Finlandei.

Jandarmii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3500 de lei. Forțele de ordine vor supraveghea zona Arenei Naţionale pentru descurajarea vânzării ilegale de bilete, generată de interesul mare pentru această partidă.

Citește și Avancronică: Tricolorii, în linie dreaptă spre Euro 2016. Primul 11 și oamenii de gol înaintea duelului cu Finlanda

“Conform Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive cu modificările şi completările aduse de Legea 10 din 2012, cumpărarea în scop de revânzare a biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1000 lei la 3000 lei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu achiziţioneze bilete din astfel de surse şi să nu încurajeze această practică întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă